zondag 25 maart 2012

De nieuwste fashion!
Vandaag gaan we het hebben over fashion. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen style de één heeft een wat stoerdere style de ander juist een hele meisjesachtige style! Ik heb op de site van de h&m www.hm.com een paar looks gemaakt.Allemaal zijn ze nu in de mode!
Dan beginnen we bij de haarband. De haarband matcht goed bij de hele outfit. Hij valt ook overal bij te combineren en hij kost maar 2,95.


De zonnebril! Het is al lente en het is bijna elke dag 19 graden. Natuurlijk wil je dan een zonnebril aan als je bijvoorbeeld op de fiets zit en je kunt niets zien door de zon is een zonnebril altijd handig!

De blazer: De blazer die moet iedereen in zijn kast hebben liggen. Het past overal bij maakt niet uit welke style je hebt. Je hebt velen soorten blazers, blazers waarbij de mouwen zijn opgevouwen blazers die niet dicht gaan. Deze kost 39,95 maar natuurlijk kun je ook een paar van 25 euro vinden!

De t-shirt: De t-shirt bij deze look is gewoon simpel een klein zakje op de borst en neutrale kleuren. Een truitje onder je blazer hoeft niet fel te zijn of vol met allemaal pictogrammen maar gewoon normaal.

De tas: De tas kan je niet zo goed zien op het plaatje. Maar het is wel een tas die je overal mee naar toe kan nemen en goed tecombineren is.

De broek: Broeken met een fel kleurtje zijn tegenwoordig echt in de mode. Het laat je meteen aan de zomer denken! De broek kost maar 19,95 dus ik zeg kopen!

De schoenen: Sleehakken iedereen loopt ermee. Het is eigenlijk best wel een hype geworden om sleehakken te dragen. Veel meiden van 13/14 dragen het ook want het is gemakkelijk om op sleehakken te lopen en ze zijn fahionable.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten